Een besloten diner voor enkele speciale vrienden of een groot tuinfeest? Wij organiseren graag met u de catering! De thuiscatering heeft een speciale plek binnen ons bedrijf, we vinden het namelijk ontzettend leuk om samen met u een mooie avond bij u thuis te verzorgen. Van bijzondere borrelhapjes tot een heerlijk diner: regelen wij allemaal. We vinden het belangrijk dat u het feest zelf ook beleeft, daarom regelen wij op verzoek ook de bediening, het afruimen en de vaat. U hoeft alleen nog maar te genieten!

Catering privéfeest

Elk feest is maatwerk, maar om u een beeld te geven van onze kwaliteiten geven we enkele voorbeelden:

  • Private dining; in uw eigen woning verzorgen wij de aankleding van de dinertafel, bijzondere gerechten, prettige bediening en alles daaromheen. Vanaf 10 personen.
  • Borrelhapjes; terwijl u en uw gasten bijpraten, verzorgen wij de luxe drankjes en hapjes. Mooi aangekleed, bijzondere smaken en stijlvolle bediening. Ontvangst met heerlijk aperitief en amuses, linnen tafelkleden en servetten, alles netjes en verzorgd. Dat kan bij u thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook op de boot of onderweg. Vanaf 15 personen.

catering feest thuis

  • Walking dinner; een losse manier van dineren, waarbij elk gerecht apart wordt geserveerd terwijl uw gasten aan tafels staan en zich vrij kunnen bewegen. Zo spreekt u iedereen! Vanaf 15 personen.
  • Luxe buffetten

bediening bruiloft

  • Bruiloft: wilt u een bijzondere en ‘Pinterest pretty’ bruiloft? Wij hebben ervaring met de aankleding en catering van deze bijzondere dag en denken heel graag met u mee!

Wat heeft u te vieren? Stuur ons een mail of bel even. Dan denken wij mee over de invulling en ontvangt u snel een heldere en complete offerte.