Ons team


Het team van Morgan Catering is het hart van ons bedrijf. We vormen een hechte groep en we hebben (in elk geval)  één ding gemeen: passie voor bijzondere gerechten. We hebben allemaal een eigen rol, maar samen zorgen we als team voor een perfecte verzorging van uw evenement. We stellen ons graag voor:

 

Morgan Davidson
Creatief en ondernemend

Al zolang ik mij kan herinneren werk ik in de horeca. Ik heb veel interesse in smaken en ingrediënten. Mijn ervaring deed ik op in Amsterdam: ik werkte tien jaar voor Joop Braakhekke’s Le Garage. Na een mooie tijd zette ik zelf twee restaurants op: één in New York en daarna een Mexicaans restaurant in Istanbul. Eenmaal terug in Nederland wilde ik meer vrijheid en ik kon mijn creativiteit kwijt in exclusieve catering. Dat ervaar ik nog steeds! Naast de bedrijfsvoering besteed ik graag persoonlijke aandacht aan mijn klanten. Ik geniet zowel van de grote partijen als de kleine particuliere feestjes thuis.

Michel Mali
Creatieve chef met oog voor detail

Mijn naam is Michel Mali en ik ben vanaf 2015 werkzaam als chef bij Morgan Catering. Tijdens mijn hele carrière heb ik op hoog niveau gewerkt, mijn ervaring deed ik op in de keukens van restaurant Mario in Neck (10 jaar), ’t Kalkoentje in Rhenen en De Hoop op d’Swarte Walvis in Zaandam. Ik heb 2,5 jaar in Engeland gewerkt en daarvoor deelde ik de keuken met Paul Fagel. Alle ervaring neem ik mee naar Morgan Catering, waar ik met liefde mijn handtekening zet onder bijzondere en creatieve gerechten.