label__medium

Wij zijn er trots op om samen te mogen werken met het fantastische team van Label Hospitality.
Bijvoorbeeld in de Amsterdam Arena doen wij de culinaire verzorgen bij concerten en voetbal-wedstrijden

 

logo-small

In samenwerking met Yvey Events hebben wij al meerdere malen de catering verzorgd en dit met veel succes, zoals bijvoorbeeld bij voetbalclub N.E.C. bij het Goffertstadion te Nijmegen
en bij de businessclub FCN Gassan Diamonds Jewel Gala.

CM_LB_HL06_DANCE4LIFE_LOGO

Al een paar jaar sponsoren wij dance4live om zo onze bijdrage te leveren aan een gezonde toekomst voor jongeren en het tegengaan van hiv en aids, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld.

Taide Agency is onze professionele partner voor hospitality op hoog niveau.

Atelier is een bijzondere evenementenlocatie bij het Amsterdamse Bos en de Nieuwe Meer. Wij zijn preferred catering partner voor Atelier. Het is een heel geschikte plek voor eten, drinken, dansen, events en vergaderingen.

Wij werken graag samen De Hallen in Amsterdam. Wij zijn cateringpartner voor deze bruisende plek met internationale hospitalityconcepten.

Houwers groep

De Houwers Groep is al 25 jaar actief als inspectiedienst op het gebied van voedselveiligheid. En met succes! Naast inspecties bieden we ondersteuning, toezicht en opleidingen. Samen Houwers Groep zorgen wij ervoor dat wij voedselveilig kunnen werken en aan alle voorschriften van de hygiënecode kunnen voldoen, zowel in de keuken, tijdens transport en op de locatie.